Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

De Beste Maaltijdboxen van 2023 – Recensies en Tips

6. 9. 2022 bijgewerkt

Heb je geen tijd over om elke dag een nieuwe maaltijd te bedenken en te bereiden? Wil je een nieuwe levensstijl proberen of wellicht wil je gewoon het gemak van niet zelf te hoeven koken! Probeer de maaltijd boxen aan huis.

Maar er zijn zoveel keuzes… welke moet ik dan kiezen? In dit handige overzicht vind u het antwoord op uw vraag!

Wij hebben drie verschillende maaltijd boxen getest op basis van verschillende criteria voor u… Zo weet u exact wat de beste maaltijd box voor u is.

Voor de echte chef-koks!

Heb je geen inspiratie of wil je niet teveel betalen voor eten? Dinnerly is jou helpende hand bij koken.

Kwaliteit die je proeft

Marley Spoon is de ideale maaltijdbox voor als je een wat hogere prijs wilt betalen – maar dan krijgt je ook wel echt kwaliteit.

Nooit meer zelf koken

Volledige transparantie met betrekking tot de voedingswaardes, zodat jij de perfecte meal preps in je voedingsschema kan verwerken!

  Dinnerly – Voor de echte chef-koks!

  dinnerly

  Voordelen
  • Kwaliteit en vers voedsel
  • Voedingsrijk
  • Veel diversiteit
  • Simpele gerechten
  • Vlees, vega of mix opties
  • Goedkoop eten
  Nadelen
  • Elke dag moet je zelf koken
  • Minder verschillende ingrediënten per recept

  Dinnerly biedt een prettige oplossing voor als je niet teveel geld wilt besteden aan eten, maar toch hoogwaardige en evenwichtige voeding wilt bereiden. Het is goedkoper dan de meeste maaltijd boxen doordat Dinnerly minder verschillende ingrediënten gebruikt per recept. Dit betekent wel minder snijwerk uiteraard… dus het kent ook zijn voordelen!

  Daarnaast kiezen zij ervoor om alle recepten online te doen in plaats van via geleverde boekjes en simpelere verpakkingen te leveren. Dit betekent dat zij op kosten besparen waardoor jij automatisch ook op je kosten bespaart! Je kunt zelf kiezen of je met vlees wilt eten of dat u een vegetarische maaltijdbox ontvangt!

  Tijdens het inschrijven van jou individuele programma, kies je zelf hoeveel porties eten je per dag wilt en met hoeveel mensen je samen eet. De start prijs begint bij €3,35 per portie voor volwassenen, excl. verzendkosten. Dit kan je vanzelfsprekend duurder maken door meer extra’s toe te voegen.

  Om voedsel verspilling te voorkomen en om te voorkomen dat je niet aan een abonnement vast zit kan je zelf kiezen welke dagen en weken je wel een maaltijd box wilt ontvangen en welke niet!

  Verder zit er veel afwisseling in de recepten zodat je je nooit hoeft te vervelen met wat je eet. Op hun website staat duidelijk aangegeven over welke recepten ze beschikken, als je daar op kijkt vind u wellicht honderden recepten!

  Marley Spoon – Kwaliteit die je proeft!

  marleyspoon_

  Voordelen
  • Flexibel
  • Tot wel 8 weken vooruit te plannen
  • Wekelijks 40 nieuwe recepten
  • 6 simpele stappen en de maaltijd is klaar
  • Kooktijd is rond de 30 a 40 minuten
  • Verse ingrediënten
  Nadelen
  • Je moet zelf koken
  • Prijs is wat duurder

  Marley Spoon is de perfecte keuze voor de genieters! Hoogwaardig en evenwichtig voedsel met een wat hogere prijs. Dit komt wel gepaard met kwalitatief hoog eten. Veel mensen zijn al voor je geweest en de recensies zijn erg lovend!

  Net zoals met Dinnerly moet je bij Marley Spoon ook zelf koken. Daarnaast kiezen zij ervoor om alle recepten online te doen in plaats van via geleverde boekjes en simpelere verpakkingen te leveren. Dit betekent dat zij ook een beetje op kosten besparen waardoor jij automatisch ook een beetje op je kosten bespaart! Je kunt zelf kiezen of je een vega box wilt eten of dat je een vlees maaltijdbox ontvangt!

  Tijdens het inschrijven jou individuele programma, kies je zelf hoeveel porties eten je per dag wilt en met hoeveel mensen je samen eet. De start prijs begint bij €4,81 per portie voor volwassenen, excl. verzendkosten. Dit kan je vanzelfsprekend duurder maken door meer extra’s toe te voegen. Hoe meer porties je wilt hoe goedkoper het wordt.

  Om voedsel verspilling te voorkomen en om te voorkomen dat je niet aan een abonnement vast zit kan je zelf kiezen welke dagen en weken je wel een maaltijd box wilt ontvangen en welke niet!

  Verder kan je wekelijks kiezen uit 40 recepten zodat je je nooit hoeft te vervelen met wat je eet. De kooktijd bedraagt over het algemeen 30 tot 40 minuten en je kunt je bestellingen tot wel 8 weken vooruit plannen.

  PrepTheFood – Nooit meer zelf koken!

  prepthefood-maaltijdservice

  Voordelen
  • Flexibel
  • De maaltijden zijn al klaar gemaakt
  • Veel variatie
  • Moet alleen verwarmd worden
  • Binnen een paar minuten klaar
  • Scheelt jou de afwas
  Nadelen
  • Prijs is wat duurder

  PrepTheFood biedt de perfecte oplossing voor als je geen tijd hebt om aan het eten te besteden, maar toch een gebalanceerd, evenwichtige dieet wilt hebben. Het is duurder dan de meeste maaltijd boxen doordat ze het eten al voor je bereiden. Dit betekent dat je niet meer naar de supermarkt moet gaan, onnodige benzinekosten kwijt bent, bruikbare tijd kwijt bent en misschien wel het belangrijkst! Geen afwas…!

  Je kan per direct op de site keuze maken uit verschillende klaar gemaakte maaltijden. Deze worden gevroren opgestuurd, zodat jij je maaltijd zo vers mogelijk binnen krijgt! Je hoeft enkel de maaltijd op te warmen door het in de magnetron te stoppen, of het op te warmen in een pannetje met olijfolie. Je kunt zelf kiezen of je met vlees wilt eten of dat je een vegetarische maaltijd ontvangt!

  Er is geen inschrijving voor een wekelijkse bezorging bij PrepTheFood. Ze hebben ook geen kant en klare voorraad. Alle maaltijden die je wilt ontvangen moet je dan ook van tevoren bestellen. Ze raden zelf aan om de maaltijden binnen 1-5 dagen op te eten/ in de koelkast te bewaren. Ze zijn wel in te vriezen voor 10 weken! De kosten per maaltijd zijn rond de 7 euro, deze zijn dan wel volledig bereid en dienen alleen verwarmd te worden!

  Verder zijn er veel keuzes voor wat voor maaltijd je wilt ontvangen! Er zijn ook opties om pakketten te kopen, zodat je bespaart op de verzendkosten. Naast maaltijden hebben ze ook diverse gezonde sappen zodat je je ideale dieet kan samen stellen. Tijdens het bestellen van verschillende producten op de website staat er een duidelijk overzicht met wat de voedingswaarden zijn van de maaltijden.

  Deel artikel

  Beoordeel het artikel

  Algemene beoordeling: 4.8 (110 stemmen)

  Soortgelijke artikelen