Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Dinnerly – Een uitgebreid review van het Dinnerly-boxdieet

25. 8. 2022 bijgewerkt

dinnerly

Over Dinnerly

Dinnerly is jou helpende hand bij koken. Heb je geen inspiratie of wil je niet teveel betalen voor eten… kijk dan niet verder! Dinnerly is één van de goedkope maaltijdboxen op de markt. Dinnerly onderscheid zich van de rest van de markt door hun lage prijzen.

Dinnerly biedt geen verschillende dieetprogramma’s – je hebt zelf de keuze in handen met wat je per week wilt eten. Daarnaast is er wel de keuze uit een vlees of vegetarisch maaltijdbox programma.

Dinnerly heeft hun succes vooral te danken aan de goedkope prijzen van hun maaltijden. Zij wouden maaltijd boxen voor heel Nederland toegankelijk maken en dat is ze ook aardig gelukt. Wanneer je een maaltijdbox besteld kies je voor simpele en snelle recepten. Doordat ze weinig verschillende ingrediënten gebruiken en het snij werk aan jou overlaten maken ze het zo goedkoop mogelijk. Daarnaast publiceren ze de recepten online, zodat ze heel wat papier en inkt kosten besparen.

7.4
Menu samenstellingen
7
Prijzen
9
Bezorging
7
Kwaliteit van ingrediënten
7
Recensies
7

Dinnerly biedt eigenlijk geen dieetprogramma’s aan… ze geven je wel de keuze uit een vegetarische maaltijdbox of een niet-vegetarische maaltijdbox, ook zijn er wat keuzes van pittig, glutenarm of binnen 30 minuten klaar. De maaltijden worden met zorg uitgekozen en samengesteld zodat je alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt en een gebalanceerd dieet krijgt.

Vegetarische maaltijdbox

Dit maaltijdplan is bedoeld voor de echte vegetariërs en liefhebbers van vleesvrije maaltijden. Alle gerechten worden samengesteld met hoogwaardige plantaardige ingrediënten en vleesvervangers. Een vegetarisch dieet is niet alleen geschikt voor gewichtsvermindering, maar ook voor het verbeteren van de gezondheid. Dankzij deze maaltijdbox kun je cholesterol en bloeddruk verlagen. Dit menu is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en bloedarmoede.

Klassieke maaltijdbox

De klassieke maaltijdbox is het populairst onder klanten, omdat het alle voedingstoffen bevat die nodig zijn voor een gezonde leefstijl. Met deze maaltijdbox krijgt u hoogwaardige plantaardige en vlees ingrediënten. Op deze manier maakt u dagelijks verse maaltijden.

Prijzen

De prijs van de maaltijdboxen is afhankelijk van de hoeveelheid die je besteld. Prijzen beginnen bij een bedrag van €3,35 per portie, excl. verzendkosten. Dit is voor 3-4 personen met 5 gerechten per week. Kies je voor een kleiner aantal dan gaat de prijs per portie automatisch omhoog. De prijs voor 2 personen met 3 gerechten per week is dan €5,15 per portie, excl. verzendkosten.

Dinnerly onderscheid zichzelf met de rest van de markt door deze prijzen. Ze kunnen zichzelf namelijk één van de goedkoopste op de markt noemen. Ondanks de goedkopere prijs krijg je alsnog hoogwaardige ingrediënten en vooral meer energie door het evenwichtige maaltijdpakket.

Bezorging

Dinnerly bezorgd 5 dagen per week. De dozen worden van maandag tot en met vrijdag elke dag bezorgd, waarbij de koerier al op vrijdag het eten voor het weekend bij je brengt. In het weekend zal de koerier niet langskomen. De leveringstijden verschillen per dag, je kan dan ook zelf kiezen welke dag jou het beste uitkomt. Bij grotere bestellingen kan de koerier de dozen ook voor een paar dagen achter elkaar in 1x bezorgen om op deze manier kosten te besparen.

Helaas kan je zelf niet kiezen welke exacte tijdstippen de maaltijdboxen geleverd zullen worden. Dit is het grootste nadeel van Dinnerly. Om dit te compenseren kan je wel kiezen op welke dag ze wel kunnen leveren. Daarnaast zit je ook niet vast aan een abonnement en kan je gemakkelijk een weekje overslaan.

Kwaliteit van ingrediënten

Dinnerly levert alleen voedsel wat direct van het land komt. Dit betekent dat je ze wel grondig moet wassen voordat je begint met het bereiden van je maaltijd. De ingrediënten zijn niet biologisch.

Het recept is zo samengesteld om je de optimale hoeveelheid voedingsstoffen te geven per maaltijd.

Uit gebruikersrecensies weten we dat de meeste klanten zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de ingrediënten en de gerechten zelf. De meningsverschillen in de beoordelingen gaan alleen over herhaling van bepaalde ingrediënten zoals kip, maar je kan zelf aangeven wat je wanneer wilt hebben.

Recensies

Dinnerly krijgt van Trust Pilot een gemiddelde van een 3,6/5. Dit is een redelijke score, maar uiteraard niet de beste. Deze score voor kwaliteit is ook wel te verwachten, maar dit wordt goed gecompenseerd met de prijs die ze vragen. De voornaamste kritiek komt vooral uit de breedte van de keuze van recepten en de herhaling hiervan. Je hebt per week keuze uit 12 gerechten, minder dan de concurrenten, maar dat kan je natuurlijk ook wel verwachten voor deze spotprijzen!

Eindbeoordeling

Dinnerly heeft ons aardig verrast met hun concept. Ze weten zichzelf goed buiten de concurrenten te plaatsen door hun spot goedkope prijzen. De prijs/kwaliteit verhouding van deze maaltijdbox is in ons opzicht erg goed.

Het zou uiteraard beter kunnen door wat meer opties te geven met het aantal recepten per week en de frequentie waarop recepten terug komen. Vooral omdat het een bedrijf is van Marley Spoon, kunnen we daarin wel wat meer verwachten.

Wij geven Dinnerly een prima 7 uit 10!

Deel artikel

Ohodnoťte recenzi

Algemene beoordeling: 4.7 (101 stemmen)

Soortgelijke artikelen