Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Marley Spoon – Een uitgebreid review van het Marley Spoon – boxdieet

25. 8. 2022 bijgewerkt

marleyspoon_

Over Marley Spoon

Wij hebben de perfecte oplossing gevonden voor een probleem waar iedereen wel eens last van heeft. Weet u ook niet meer wat u kunt en wilt eten? Wat gezonde voeding is? Heeft u geen tijd om dit uit te zoeken? Dat is geen probleem! De helden in nood zijn Marley Spoon. Marley Spoon is een bedrijf dat maaltijdboxen verkoopt die zij speciaal samenstellen voor u!

Zij verkopen verschillende soorten goedkopen maaltijdboxen aan huis. Ze hebben vegetarische maaltijdboxen, glutenvrije maaltijdboxen, low carb maaltijdboxen en ook klassieke maaltijdboxen met vlees en vis. Voor iedereen is er een juiste maaltijd box.

De maaltijdboxen van Marley Spoon worden geleverd aan huis, gevuld met verse en overheerlijke ingrediënten. U kunt wekelijks kiezen uit maar liefst 40 recepten! De recepten zijn makkelijk te bereiden en in zes simpele stappen zet u een lekkere en zeer voedzame maaltijd op tafel. U kunt per week het aantal maaltijdboxen kiezen en op welke dag u deze wilt ontvangen. Dit kunt u al 8 weken van te voren doen! Bent u een dagje niet thuis? Geen zorgen, u kunt dat gemakkelijk wijzigen. Door de goedkope maaltijdboxen vermijd u ook verspilling. In de maaltijdboxen zit de precies juiste hoeveelheid ingrediënten.

8.6
Menu samenstellingen
9
Prijzen
9
Bezorging
8
Kwaliteit van ingrediënten
9
Recensies
8

Marley Spoon biedt eigenlijk geen dieetprogramma’s aan… ze geven je wel de keuze uit een vegetarische-, vlees-, vis- en kindvriendelijke maaltijdboxen… en ze zijn ook nog eens binnen 30 a 40 minuten klaar. De maaltijden worden met zorg uitgekozen en samengesteld door professionele chef-koks zodat je alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt en een gebalanceerd dieet krijgt. Je hebt wekelijks een ruime keuze uit 40 verschillende recepten. Genoeg keuze voor iedereen dus! Verder geven ze ook aan of een recept; koolhydraatarm, vegan, zuivelarm of pittig is; of dat het zeevruchten/gevogelte bevat.

Vegetarische maaltijdbox

Dit maaltijdplan is bedoeld voor de echte vegetariërs en liefhebbers van vleesvrije maaltijden. Alle gerechten worden samengesteld met hoogwaardige plantaardige ingrediënten en vleesvervangers. Een vegetarisch dieet is niet alleen geschikt voor gewichtsvermindering, maar ook voor het verbeteren van de gezondheid. Dankzij deze maaltijdbox kun je cholesterol en bloeddruk verlagen. Dit menu is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en bloedarmoede.

Klassieke maaltijdbox

De klassieke maaltijdbox is het populairst onder klanten, omdat het alle voedingstoffen bevat die nodig zijn voor een gezonde leefstijl. Met deze maaltijdbox krijgt u hoogwaardige plantaardige en vlees ingrediënten. Op deze manier maakt u dagelijks verse maaltijden.

Prijzen

De prijs van de maaltijdboxen is afhankelijk van de hoeveelheid die je besteld. Prijzen beginnen bij een bedrag van €4,81 per portie, excl. verzendkosten. Dit is voor 4 personen met 4 gerechten per week. Kies je voor een kleiner aantal dan gaat de prijs per portie automatisch omhoog. De prijs voor 2 personen met 3 gerechten per week is dan €6,81 per portie, excl. verzendkosten.

Bezorging

Marley Spoon bezorgd 6 dagen per week. De dozen worden van maandag tot en met zaterdag elke dag bezorgd. De leveringstijden verschillen per dag, maar je hebt wel keuze uit twee tijdsblokken, je kan daarnaast ook zelf kiezen welke dag jou het beste uitkomt.

Het kiezen van een tijdstip voor de bezorging is wel één van de vele punten waardoor Marley Spoon uitblinkt!

Kwaliteit van ingrediënten

Marley Spoon levert alleen voedsel wat direct van het land komt. Dit betekent dat je ze wel grondig moet wassen voordat je begint met het bereiden van je maaltijd. De ingrediënten zijn niet biologisch. De ingrediënten worden wel zorgvuldig uitgekozen. Ze werken alleen samen met lokale leveranciers die producten hebben van goede kwaliteit en garanderen transparant te zijn. Verder zijn de ingrediënten vers en altijd seizoensgebonden. Marley Spoon is ook continu opzoek naar speciale ingrediënten waarmee ze jou telkens kunnen inspireren en verassen!

Het recept is zo samengesteld om je de optimale hoeveelheid voedingsstoffen te geven per maaltijd.

Uit gebruikersrecensies weten we dat de meeste klanten zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de ingrediënten en de gerechten zelf. De meningsverschillen in de beoordelingen gaan alleen over foutjes in de versheid van sommige producten. Gelukkig reageert de klantenservice hier snel op en neemt actie!

Recensies

Marley Spoon krijgt van Trust Pilot een gemiddelde van een 3,8/5. Dit is een goede score, maar uiteraard niet de beste. Wij vinden de score iets aan de lage kant. Voornamelijk doordat Marley Spoon aan alle kanten zeer erg hun best doet om uit te blinken en constant te verbeteren. Over het algemeen zijn er wel veel positieve reacties over de grote variatie in de boxen. Met een keuze van 40 verschillende recepten per week lijkt het ons uiteraard lastig om een keuze te maken, laat staan je vervelen!

Eindbeoordeling

Marley Spoon heeft ons aangenaam verrast met de maaltijdboxen. Ze weten zichzelf goed buiten de concurrenten te plaatsen door hun uitstekende service, goede kwaliteit van ingrediënten en de top bezorging. De prijs/kwaliteit verhouding van deze maaltijdbox is in ons opzicht dan ook erg goed.

Veel verbeter punten zien wij niet aangezien ze constant bezig zijn met het verbeteren van hun product. Daarom geven wij Marley Spoon een totaal score van een 8 uit de 10!

 

Deel artikel

Ohodnoťte recenzi

Algemene beoordeling: 4.8 (100 stemmen)

Soortgelijke artikelen