Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

PrepTheFood – Een uitgebreid review van PrepTheFood maaltijden

25. 8. 2022 bijgewerkt

prepthefood-maaltijdservice

Over PrepTheFood

Steeds bewuster en duurzamer eten… dat is waar het tegenwoordig vooral om gaat. Een gezonde leefstijl, goed eten, fit blijven, dit allemaal hoort bij

PrepTheFood. Gezonde maaltijden zonder die onnodige toevoegingen! Dat is waar PrepTheFood voor staat. Volledige transparantie met betrekking tot de voedingswaardes, zodat jij de perfecte meal preps in je voedingsschema kan verwerken!

PrepTheFood biedt de perfecte oplossing voor als je geen tijd hebt om aan het eten te besteden, maar toch een gebalanceerd, evenwichtige dieet wilt hebben. Het is duurder dan de meeste maaltijd boxen doordat ze het eten al voor je bereiden. Dit betekent dat je niet meer naar de supermarkt moet gaan, onnodige benzinekosten kwijt bent, bruikbare tijd kwijt bent en misschien wel het belangrijkst! Geen afwas…!

9.4
Menu samenstellingen
10
Prijzen
9
Bezorging
10
Kwaliteit van ingrediënten
9
Recensies
9

PrepTheFood biedt veel verschillende maaltijden aan. Je kunt kiezen uit ruim 100 verschillende producten. PrepTheFood wordt veel gebruikt door atleten of mensen die weinig tijd over hebben om zelf eten te maken. Ze hebben een aantal categorieën waar je uit kan kiezen en ze hebben 4 maaltijd pakketten die je kan bestellen.

Warme maaltijden

Dit is de klassieke keuze waaronder bijna elke maaltijd valt. In deze categorie vallen 62 verschillende kant en klare maaltijden. Van pasta’s, rijstgerechten tot soepen, PrepTheFood heeft het allemaal.

Koolhydraatarm

Je kunt ook maaltijden kiezen uit de categorie koolhydraatarm, hierin heb je keuze uit 21 verschillende maaltijden. De maaltijden bestaan vooral uit groente mixen met vlees of wraps.

Vegetarisch

Op hun site is ook keuze uit 24 verschillende vegetarische maaltijden voor de vega liefhebbers. Naast maaltijden met alleen maar groente hebben ze ook maaltijden met vleesvervangers van de Vegetarische Slager, waar ze mee samen werken.

Eiwitten

Ze beschikken ook over 7 maaltijden gebaseerd op eiwit consumptie, deze maaltijden bestaan vooral puur uit vlees en vis.

Stel je eigen maaltijd samen

Naast de keuze van de standaard maaltijden kan je ook nog je eigen maaltijd samen stellen. Heb je bijvoorbeeld een keertje geen zin in broccoli bij je rijst met kip? Kies dan gerust voor een groentemix bestaande uit wortel, paprika en tomaat.

Aankom pakket

Zoals hiervoor al was gezegd beschikt PrepTheFood ook over 4 verschillende pakketten, één daarvan is het aankom pakket. Hierin heb je keuze uit 9 verschillende pakketten, elk met 12 gerechten die geschikt zijn voor 6 dagen. De calorie hoeveelheid per maaltijd ligt tussen de 498kcal en 650kcal.

Afval pakket

Als ze een aankom pakket hebben, moeten ze uiteraard ook een afval pakket hebben… en deze hebben ze uiteraard! Wederom is er keuze uit 9 verschillende pakketten, elk met ook 12 gerechten die geschikt zijn voor 6 dagen. De calorie hoeveelheid per maaltijd ligt tussen de 218kcal en 393kcal.

Sapkuren

Naast maaltijden beschikt PrepTheFood ook over diverse juices. Zo hebben zij verschillende sapkuren om bijvoorbeeld het hele lichaam te reinigen. Bij deze kuur kan je veel gewicht verliezen in een korte tijd, dus let daar zeker op! Als dit niet je doel is heb je ook de keuze om deze pakketten te mixen met de maaltijdpakketten om zo een ideaal pakket te ontvangen.

Prijzen

De prijs van de maaltijdboxen is afhankelijk van wat je besteld. Prijzen beginnen bij een bedrag van €3,50 per portie, excl. verzendkosten voor soepen en lopen op tot een bedrag van €17,50 per portie, excl. verzendkosten voor vers gegaarde garnalen. De meeste maaltijden hebben een bedrag van €7,50 per portie, excl. verzendkosten. Dit zijn zeer redelijke prijzen als je bedenkt dat alle ingrediënten vers zijn en ze het zelf bereiden. Bij de meeste afhaalrestaurants ben je hier een veelvoud van kwijt.

Bezorging

PrepTheFood bezorgd in 1-2 werkdagen. Als je kiest voor een standaardlevering dan komt de koerier het vanuit hun eigen distributie brengen tot aan je deur, de prijs hiervan is afhankelijk van in welke postcode je woont. Je kan ook kiezen voor afhalen, dit kan standaard tussen half 4 ’s middags en 9 uur ’s avonds. Op deze manier kan je het eten ook afhalen als je uit je werk komt! Bij grotere bestellingen kan de koerier ook een pakket naar je toe brengen, het voedsel kan je dan invriezen en zo bespaar je ook nog eens op wat extra kosten… en niet te vergeten… draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu! Helaas kan je zelf niet kiezen welke exacte tijdstippen de maaltijden geleverd zullen worden.

Kwaliteit van ingrediënten

PrepTheFood levert erg vers voedsel. Dit is mede dankzij; bereiding op de dag van verzending. Ze hebben geen kant-en-klare voorraad liggen zoals de meeste leveranciers dat wel hebben. Hierdoor krijg je een zo vers mogelijke maaltijd. De ingrediënten zijn niet biologisch. Voor de vegetarische maaltijden, werken ze samen met de “Vegetarische Slager” voor hoogwaardige vleesvervangers.

Het recept is zo samengesteld om je de optimale hoeveelheid voedingsstoffen te geven per maaltijd en per doel!

Uit gebruikersrecensies zien we dat klanten zeer tevreden zijn over de kwaliteit van de ingrediënten en de gerechten zelf.

Recensies

PrepTheFood krijgt van Kiyoh een gemiddelde van maar liefst een 9,1/10. Dit is een zeer hoge score! Naast deze mega score beveelt zo een 96% van de mensen deze maaltijdboxen aan. De voornaamste kritiek die wij hebben kunnen vinden is dat ze weinig zout gebruiken. Wij vinden dit juist een pluspunt! Hierdoor kan je zelf een gewenste hoeveelheid zout toevoegen aan je maaltijd. Vooral voor mensen die liever een zoutarm dieet hebben, is het ook perfect!

Eindbeoordeling

PrepTheFood heeft ons op een zeer aangename wijze verrast. We waren sceptisch over het kant-en-klare concept, maar zij hebben zich van hun beste kant laten zien! Met de top kwaliteit ingrediënten, de vers bereidde maaltijden en de prijs/kwaliteit verhouding krijgt PrepTheFood een dikke 10 van de 10 van ons! PrepTheFood is dan ook als beste uit onze test gekomen en raden wij zeer zeker aan.

Deel artikel

Ohodnoťte recenzi

Algemene beoordeling: 4.7 (100 stemmen)

Soortgelijke artikelen